Funtour door Maasmechelen deze zomer!

Deze zomer trekken we door de Maasmechelse wijken voor een zomer vol sport, spel en plezier!

We komen langs in Opgrimbie, Leut, Proosterbos, Boorsem, ’t Loo, Eisden-Tuinwijk, Eisden-dorp, Kaemelsheuvel, Beerensheuvel en we sluiten de zomer samen af in Jagersborg met een spetterend wereldwijkfeest!

Folders
Flyer Funtour Kaemelsheuvel
Flyer Funtour Jagersborg
Flyer Funtour ‘t Loo
Flyer Funtour Eisden-Tuinwijk
Flyer Funtour BH-VH

Wat?

Funtour kids (vanaf 6 jaar)

Op maandag zijn we tussen 13 en 16u in de wijk te vinden wanneer we onze funtour komen bekend maken. Kom gerust een kijkje nemen!

Dinsdag zijn we er weer van 13.30 tot 15.30u om samen met jullie te koken, te knutselen of te sporten & spelen. De dinsdagactiviteiten zijn gratis, maar we vragen wel om hier vooraf voor in te schrijven via projectencentrum@maasmechelen.be, 089/769 875 of bij het funtourteam op maandag.

Ook op donderdag vind je ons tussen 13.30 en 15.30u in de wijk om samen met jullie leuke spelletjes te doen die we meebrengen in ons busje! Ook deze activiteit is gratis; inschrijven is niet nodig.

Funtour teens (vanaf 10 jaar)

Op maandag starten we onze funtour in jullie wijk met een competitie ‘voetbaldarts’ tussen 13 en 16u. Durf jij de uitdaging aan? Kom dan proberen om een zo goed mogelijke score te halen en maak kans op een plaatsje in de eindfinale in de laatste vakantieweek waarbij je leuke prijzen kan winnen!

’s Woensdags komen we de soccerkooi plaatsen in de wijk. In de namiddag (13 – 16u) kan je hier samen met ons komen voetballen en brengen we leuke spellen mee. De soccerkooi blijft nadien een hele week in de wijk staan.

Afsluiten doen we de week op vrijdag met een heus lasergame in de wijk (13 – 16u).

Al deze activiteiten zijn gratis! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Info?

Wil je weten waar je ons elke week kan vinden? Neem dan een kijkje op www.uitinmaasmechelen.be, bel 089/769 875 of stuur een mailtje naar projectencentrum@maasmechelen.be.