Wetenschapsbattle

02 feb

BS Op het Boseind organiseert de Wetenschapsbattle

De Wetenschapsbattle is een wedstrijd waarbij telkens vijf wetenschappers hun onderzoek presenteren op de lagere school. Onze school is geselecteerd om op 8 mei 2017 de Wetenschapsbattle te organiseren, samen met onze leerlingen. Want zij staan aan het roer van dit wetenschapsfeest.

 

De vijf wetenschappers krijgen elk 15 minuten om hun onderzoek voor te stellen aan de leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar, die nadien stemmen voor de beste presentatie.

De kinderen selecteren vooraf de vijf wetenschappers en organiseren het hele event, van de jury, de decoratie tot de pers te woord staan. Info:wetenschapsbattle.be.

Ken je wetenschappers?

Laat ze zich inschrijven voor de beste presentatie-leerschool ter wereld

 

We zijn nog op zoek naar wetenschappers die hun onderzoek willen presenteren op onze school. De enige vereiste is dat ze Nederlandstalig zijn en als onderzoeker verbonden aan een universiteit, hogeschool, bedrijf of onderzoeksinstelling. Alle disciplines komen in aanmerking, van ingenieur, fysicus tot antropoloog.

De geselecteerde wetenschappers krijgen vooraf een gratis presentatieworkshop en de ervaring van hun leven. Ben je zelf wetenschapper of ken je er één? Trek aan hun mouw en zorg dat ze zich vóór 28 februari 2017 inschrijven op wetenschapsbattle.be